Kultuuriministeeriumi ja muuseuminõukogu välja antud parima näituseprojekti – aasta muuseumirott 2010 – auhinna pälvis Tallinna Tehnikaülikooli Muuseumi näitus „Vulkaan – looja ja hävitaja“.

Tallinna Tehnikaülikooli muuseumi direktor Liia Rebane tänab Eesti muuseumide üldsust tunnustuse eest, samuti  kõiki näituse töögrupi liikmeid: “Südamlikud tänud konstruktiivse ja loova  koostöö eest Tarmo Kiiplile, Heidi Soosalule, Ursula Toomile ja Ave Tarvasele ning näituse kauniks audio-visuaalseks tervikuks vorminud kujundajatele Mari Kurismaale ja Mari Kaljustele. Tänan kõiki institutsioone ja erakollektsionääre ning õpetajaskonda, kes aitasid kaasa näituse ja sellega kaasnevate pedagoogiliste programmide loomisele."

Näitust saab vaadata kuni 31. märtsini. Näitus on valminud koostöös TTÜ Geoloogia Instituudi, TTÜ mäeinstituudi, Eesti Geoloogiakeskuse, TÜ Geoloogiamuuseumi, Eesti Loodusmuuseumi, Islandi Ülikooli Geoteaduste Instituudi ning erakollektsionääride Enn Käissi, Kaarel Orviku ja Mati Stroomiga.