Laupäeval, 1. augustil toimub Kuressaare turul sarja Minu köök turul raames maheliha grillimine ja barbecue küpsetamine. Grillitakse veise-, lamba- ja sealiha. Maheliha saab osta ka koju kaasa, kohapeal jagatakse infot mahepõllumaanduse ja –toodete kohta.

„Sel suvel toimuvad Kuressaare turul kohaliku ja mahetoidu tutvustuspäevad Minu köök turul,“ ütles Merit Mikk Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutusest. „Kohapeal on tootjad ja spetsialistid, kes räägivad mahetoodetest, valmistavad toite, jagavad retsepte ja muud infot.

Sel laupäeval, 1. augustil on järg maheliha käes – grillime liha, suurema kõhutäie saab osta nii kohapeal tarbimiseks kui ka koju kaasa. Pakutakse maitsta ka mahelihast valmistatud vorste. Ootame kõiki lihasõpru alates kella 11.00 kuni kella 14.00ni.“

Tule turule maitsma saaremaist toitu ja vaatama selle valmistamist!

Sarnased üritused toimuvad suve jooksul järgmiselt:

1.08 / 11:00-14:00 Maheliha

15.08 / 11:00-14:00 Mahepiim ja -munad

20.08 / 14:00-17:00 Tomat ja kurk

27.08 / 12:00-17:00 Juurviljad

12.09 / 10:00-16:00 Õun ja kõrvits

Mahetoiduürituste korraldaja on Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus koostöös Saare Mahe ja Saaremaa Turundusühinguga. Tegevus on rahastatud turuarendustoetuse abiga.