Lugupeetud õpetajad ja juhendajad!
Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja teaduskeskus AHHAA kutsuvad teid seminarile „Toit, tervis ja keskkond - õppevahendid koolidele“. Seminar keskendub toidu ja keskkonna vahelistele seostele: selgitatakse toidutootmise keskkonnamõju, tutvustatakse projekti jooksul loodud õppematerjale, veebirakendusi ja näitust.
- Keskkonnaharidus
- Mirjam Burget, Tartu Ülikooli Loodusmuuseum
- 27. august 2013
- https://pixabay.com/photos/pumpkin-vegetables-autumn-basket-1768857/
Seminar toimub reedel, 13. septembril 2013 Pärnu Keskraamatukogu rippsaalis (Akadeemia 3, Pärnu). Seminarile saab end kirja panna kuni kohtade täitumiseni või reedeni, 6. septembrini registreerimisvormi kaudu. Seminar on osalejatele tasuta.
Seminari ajakava
10.30 Tervituskohv
11.00 Sissejuhatus - Eva-Liisa Orula (TÜ loodusmuuseum)
11.15 Ettekanne „Mis on toote olelusring?“ - Siret Talve (Tallinna Tehnikaülikool, TÜ loodusmuuseum)
12.00 Ettekanne „Saasteained kalades“ - Arvo Tuvikene (Eesti Maaülikool)
13.00 Kohvipaus
13.45 Toidu-, tervise- ja keskkonnateemaliste veebirakenduste tutvustamine - Eva-Liisa Orula
14.00 Töötuba „Õpetaja käsiraamat ja selle kasutamine koolitunnis“ - Külli Relve (Audentese Erakool)
15.30 Näituse „Ahhaa, räim tomatis!“ tutvustamine - Triinu Vakmann (teaduskeskus AHHAA)
16.00 Seminari lõpp
Korraldajatel on õigus teha päevakavas muudatusi.
Palume võimaluse korral kaasa võtta internetiühendusega süle- või tahvelarvuti, et saaks töötoas veebirakendusi kasutada. Kogu Pärnu Keskraamatukogu territooriumil on traadita interneti leviala WiFi.
Seminar toimub projekti „FOODWEB - Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumusest teadlikkuseni“ raames. Lisainfot projekti kohta leiab FOODWEBi veebilehelt. Ürituse läbi viimist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond (ERDF) Kesk-Läänemere Interreg IV A 2007-2013 programmi vahendusel.
Kohtumiseni seminaril!
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta