Selle nädala vegan retsept pärineb blogist Köögiimpro.

Spinati-kikerherne roog

 

Vaja läheb:

2 purki konservkikerherneid

400 g tomatipastat

400 g külmutatud spinatit

250 g šampinjone

1 sibul

1 spl kookosõli

2 spl sojakastet

1 tl Garam Masala maitseainesegu

pipart

 

Valmistamine:

Kuumuta õli pannil. Lisa sibul ja prae kuldseks. Lisa viilutatud seened ja külmutatud spinatikuubikud. Hauta 5 minutit. Maitsesta pipra ja sojakastmega ning sega korralikult läbi. Hauta veel 5 minutit. Lisa tomatipasta, maitseainesegu ja kikerherned. Hauta 5-10 minutit. Vajadusel lisa veel veidi sojakastet. Serveeri india pähkli parmesani, (jasmiini)riisi ja riivitud peediga.

 

India pähkli parmesan

 

1 peotäis india pähkleid

2 spl maitsepärmi

1/4 tl roosat soola

 

Juustulaadse lisandi valmistamiseks purusta pähklid, maitsepärm ja sool kohviveskis või köögikombainis peeneks puruks ning raputa toidule.


Lugu valmib koostöös Eesti Vegan Seltsiga

Vegan neljapäev - Spinati ja kikerherne roog
Jaga: